NÄR SES VI?

Hej,

Mitt namn är Linda Lundgren och jag är en frilansande sångerska från Umeå som stått på scen i olika sammanhang under många år. Tidigare har jag sjungit i både rockband och dansband men nu sadlat om och idag är det jag och  min gitarr som ställer sig på scen redo att uppträda både i större och mindre arrangemang. Musik passar i de flesta sammanhang både i business och privat- ta en paus i styrelsearbetet eller boka din egna personliga sångerska till din frus 50 års fest.

Hoppas att jag får förmånen att träffa just dig framöver!

HÖGTIDSMUSIK
DIN PERSONLIGA SÅNGERSKA

Solist och underhållning vid bröllop,
dop och begravningar

Läs mer

Din personliga sångerska är precis som det låter. Jag dyker upp, oftast som en överraskning och sjunger dina personliga låtval. Passar till alla möjliga tillfällen. Kanske vill du anlita mig till att sjunga en låt istället för ett telegram på en stor fest? Eller så kommer jag hem till er på årsdag och sjunger 2 kärlekslåtar till er speciella dag.

FÖRETAGSEVENT

Underhållning  till ditt företagsevent. Kanske företagsmingel eller underhållningen till middagen. Vi kanske blandar upp kvällen med musiktävlingar prisutdelningar osv. Vi skräddarsyr evenemanget tillsammans.

Tillsammans med Peter erbjuder jag kvällsunderhållning där två gitarrer och två röster erbjuder er en helkväll!

Läs mer

FÖRENINGSEVENT
LINDA OCH PETER

Tillsammans med Peter Granberg erbjuder jag ett helhetskoncept med två gitarrer och två röster.

Läs mer

Ibland har jag förmånen  att få komma ut och spela på olika föreningars årsmöten och sammankomster vilket är fantastiskt roligt och givande . Att avbryta ett möte eller inleda ett gör att alla deltagare blir avslappnade och engagerade på ett helt annat sätt.

Läs mer

© 2018 by Linda Lundgren