BRÖLLOP / VIGSEL

För mig är musiken en av huvudingredienserna till ett bröllop/vigsel. Ord och toner som berör och beskriver era känslor för varandra.  Ni kommer att vara nervösa och pirriga denna dag men ni kan känna er trygga med att boka mig till er högtidsdag då jag har lång erfarenhet av att sjunga på bröllop . Här nedan har jag beskrivit de tjänster jag kan erbjuda er ! För att få en prisuppgift skickar ni mig en förfrågan här. Ange gärna dag , plats och vilka tjänster ni är intresserade av så får ni svar av mig inom någon dag. Hoppas vi ses! /Linda

Solistsång till vigsel

Sång och musik under vigselakten förhöjer känslan och upplevelsen av er bröllopsdag. För mig är det viktigt att ni som brudpar ska få stanna upp och njuta av sånger som berör er, sånger som träffar er rakt i hjärtat och som betyder mycket för er. Det vanligaste brukar vara att man väljer 1-3 låtar under själva vigselceremonin.
Om du följer denna länk så hittar du flera fina låtförslag på vackra kärlekslåtar

Champagnemingel

Många gånger ser planeringen för den magiska dagen ut så att brudparet anländer senare till festlokalen än gästerna. Kanske fotograferar man sig eller helt enkelt bara vill ha en stund på tu man hand för att smälta alla intryck.
För att göra väntan på er ankomst ännu mer speciell kan ni bjuda på något gott i glasen samtidigt som jag spelar mingelmusik med kärlekstema. Brukar vara väldigt uppskattat och gör att alla gästerna känner sig mer bekväma

Intim nära konsert

På en vigsel har man ofta gäster i alla åldrar och man vill såklart att alla ska stanna kvar så länge som möjligt denna fantastiska dag. Istället för att köra igång med party direkt så kan ni boka en intim nära konsert som startar efter det att middagen är klar. En gitarr och en röst som skapar stämning i rummet. De som bokat denna tjänst har uppskattat att få en mysig stund där man hinner prata med alla som man inte hunnit med under den ofta rätt händelserika middagen. Personalen uppskattar också att i lugn och ro plocka bort mat och porslin.

REFERENSER:

”Stort tack för superfint framförda låtar på vårt bröllop, hela kapellet njöt av varje sekund som ni uppträdde. Under kvällen rasade berömmen in från gäster som tyckte ni var så duktiga. Det gav en exklusiv känsla att även ha er med under minglet. Vi kan inte vara mer nöjda!
/Lars & Jessica”

"Vi vill ifrån hela våra hjärtan tacka dig för en underbart framförd låt, det var helt magiskt, jag fick hålla mig från att bara bryta ihop av tårar då det var så vackert framfört. Tusen tusen tack, din närvaro blev verkligen pricken över i:et.
/Gabriel och Emma"

"Tack Linda det var helt magiskt!
Alla tyckte du gjorde en underbar tolkning av The story !
/Malin och Johan"

"Tack snälla Linda!
Vi är så glada att du hade möjlighet att förgylla vår dag med din fantastiska sång.
Du utstrålar sån lugn & trygghet, så otroligt fin & vacker. Du fick så goda ord från våra nära & kära.
Hoppas resten av dagen också gick bra!
Stor KRAM och TACK!

/ Erika & Daniel"

Hej!

Tack så otroligt mycket för igår! Det var så fint!! Du förgyllde verkligen vår vigsel och gjorde Valborg  så fint och utgångslåten blev ju toppen!

Vi är så otroligt glada att du förgyllde vår dag. Allt var så fantastiskt förutom att regnet ställde till det lite.. 

Tusen tack!!!

/Frida och Samuel

Heldagskoncept

Tillsammans med sångaren och gitarristen Peter Granberg har jag arbetat fram ett heldagskoncept där ni som brudpar kan slappna av och lämna allt i våra händer.

I kyrkan får ni era speciella utvalda kärlekslåtar framförda med vacker stämsång och gitarr. Genomarbetade låtar där vi tar ansvar över ljudbild och framförande.

Efter vigsel åker vi direkt till er festlokal och framför vacker mysig stämningsfull musik när era gäster anländer för ett champagnemingel.

Vi finns kvar under hela kvällen och skräddarsyr en personlig lösning som är enligt era önskemål. Kanske är vi konferencier under hela kvällen så era gäster får slappna av och vara just gäster. Vi spelar både livemusik och plattor i en härlig kombo.

I allt ingår både ljus och ljus .

Vi har tillsammans lång erfarenhet av både bröllop /fester och event så ni kan tryggt lämna över arrangemanget i våra händer.

Berätta mer om hur ni vill att er kväll ska se ut så berättar vi vad vi kan erbjuda er.

Tusen tack Linda!!! för din fantastiska sång som hjälpte till att göra vår vigsel magiskt✨

/ Martin & Marie

"Hej och tusen tack för din medverkan i kyrkan.
Så himla fint du framförde våra önskemål och du fick många beröm även hos gästerna.
MVH
Camilla o Hannes"

"Hej Linda! Stort tack för att du sjöng på vårt bröllop Det blev otroligt vackert med din fantastiska röst! Ha en fin sommar!
Kram Anna"

Hej Linda!!
Tusen tack för igår, du sjöng fantastiskt fint på vår stora dag !!!

Många kramar från Herr och Fru Dahlberg

LÅTFÖRSLAG

© 2018 by Linda Lundgren