DOP / NAMNGIVELSEFEST

Ett litet barn har kommit till världen! Det måste väl ändå vara det största i livet? Ett sant mirakel! De flesta av oss vill på något sätt uppmärksamma detta. Många väljer att döpa i kyrkan och barnen blir därmed en del av den svenska kyrkan. Ett annat  alternativ är att hålla en namngivelsefest eller välkomstfest för barnet.

REFERENSER:

"Tusen tack Linda för igår, du är så fantastiskt duktig och det var sååå fint. Vi är så otroligt glada tacksamma över att du ville sjunga på Mejas dop.

Du fick så mycket beröm igår på fikat.

Tack än en gång
Kramar från familjen Hellström "

"Hej!

Tack för att du kom och sjöng på dopet. För mig är dop väldigt laddat med känslor. Texter och låtar gör mig berörd och när jag fick höra dig sjunga med en väldigt vacker stämma - ja då har jag svårt att hålla tillbaka tårarna. Åter igen Tack. Och stor kram gillade energin du utstråla och hoppas man får höra dig live på något event.

Ha en skön kväll!

/Katarina"

DOP

Ett dop i  svenska kyrkan är en relativt kort ceremoni som görs så mycket mer personlig genom att tillföra sina egna utvalda solistsånger. Låtar med texter som förmedlar era känslor och tankar kring det egna barnet blir en fantastisk dopgåva till sitt egna barn.

Det vanligaste är att välja 1-2 låtar som man väver in i programmet .

 

Jag framför låtarna med känsla och ackompanjerar dessa med min gitarr vilket gör att det blir helt unika tolkningar som gör ert barns dopdag en dag att minnas.

NAMNGIVELSEFEST

"Hej Linda!

Vill bara säga en än gång, ett stort tack för att du sjöng på vårt dop. DU har en fantastisk röst! Önskar dig en fortsatt trevlig helg.

MVH

Sandra"

"Tusen tack igen för idag! Det blev så himla fint. Vi är såååå nöjda!
Du fick otroligt mycket beröm på fikat ska du veta!

// Therese

Om ni inte vill döpa i svenska kyrkan så är det ändå mysigt och minnesvärt att ge sin barn en speciell dag för att fira sitt lilla barn och det namn som ni valt att ge ert barn.

Det kan kännas svårt att veta precis hur man ska lägga upp dagen och få den att bli så där lite extra högtidlig som man vill ha den. Och kanske känner man som förälder att det inte känns så lätt att hålla i trådarna helt själv utan vill fokusera på sitt barn och att vara i nuet utan att känna att man ska .

Om ni väljer att anlita mig till er namngivelsefest så kan jag hålla i hela arrangemanget.

Vi skräddarsyr ett program där vi väver in de dikter och de solistsånger ni önskar.

Här kommer ett förslag på hur ett sådant program kan se ut:

Allsång Sång till friheten

 

Föräldrarna berättar vilket namn ni valt, vad det betyder och vilka faddrar.

 

Solistsång

Dikt som fadder läser

Avslutning:

Solistsång medan alla blåser såpbubblor och  faddrar sätter på halsband på barnet.           

Stort stort tack för igår Linda! Det blev succé. Du var fantastisk och satte med din sång och musik en extra guldkant på vår sons dopdag . Stort stort tack!

/Carlskyrkan 11 november 2017

Tusen tack för igår ! Du gjorde dopet så fint! Alla gäster pratade om hur duktig du var efteråt :)

Ersboda kyrka 25 mars 2017

FÖRSLAG PÅ SÅNGER

© 2018 by Linda Lundgren