FÖRETAGSEVENT

Jag hjälper er att skräddarsy underhållningen till just ditt event. Kanske vill ni ha mingelmusik, underhållning till middagen eller en helkvällsunderhållning med musiktävlingar och härlig musik ?

Har ni en kundvisning på just ert företag så kanske soft mysig mingelmusik som finns där i bakgrunden passar bäst? Det blir en exklusiv inramning till ert event och alla känner sig välkomna och bekväma.

Är det en företagsfest med middag som sträcker sig långt in på kvällen så är det mig och Peter Granberg ni ska boka. Vi har båda lång erfarenhet av att underhålla och se till att ni och era gäster får underhållning av toppklass.

Kanske vill ni ha en musiktävling för att skapa en underbar stämning där alla kan känna sig delaktiga? Vi har en bred repertoar som passar alla åldrar.

Ett tips från mig är också att boka mig som underhållare till ert styrelsemöte. Det kanske låter som ett helt nytt obeprövat kort men fler och fler företag väljer att kombinera sitt möte med musik. Särskilt när det är många tuffa beslut som ska tas och deltagarna behöver fylla  på med energi och driv.

Tveka inte att kontakta mig och berätta om just ditt event så kommer jag med ett förslag på upplägg!

REFERENSER

Under vår stora satsning ATEA-IT Arenan i Umeå valde vi att engagera Linda Lundgren som artist att spela under vårt mingel inför middagen och kvällen. Vi tackar Linda för din insats med underhållning i högsta musikaliska klass och med känsla för både låtval och volym . Vi återkommer absolut till Linda vid nästa tillfälle.

// ATEA Umeå

Tack världens finaste Linda för din sång igår! Det gjorde minglet till en toppenstund , du är den bästa.

//Gabriella , kompetenslaget

Hej Linda,

Vill tacka dig så mycket för ditt fina framförande igår. Du var kvällens stora överraskning och bästa inslag. Alla var så nöjda och frågorna haglade var jag hittat dig någonstans. Ser redan fram emot att få träffa dig igen, vet bara inte när.

Så himla bra allting blev,

TACK

//Barbro Ögonkliniken

Tack Linda Lundgren för fantastiskt bra och uppskattat samarbete!

/Pepson produktion

© 2018 by Linda Lundgren